fbpx

Post

#18 Omgaan met tijd: overvloed of tekort?

Bewust omgaan met tijd - podcast 18

In deze podcastaflevering gaat het over tijd. De oooooh-zo kostbare tijd! En vooral het bewust omgaan met tijd.

Als mama kan tijd echt wel tellen. Het is iets kostbaars! Ergens zouden we willen dat er meer tijd is op een dag. Het lijkt alsof tijd een vijand is. We zijn constant in gevecht met tijd, wat eigenlijk helemaal niet zou mogen.

In deze podcast gaat het over bewust omgaan met jezelf en hoe jij tijd – en de flow ervan – ervaart zonder het gefrustreerd gevoel te hebben dat je een hele dag niets nuttigs hebt gedaan.

Want ik zal je eens wat vertellen …

“Er is een zee van tijd”

Ja echt waar! Er is massa’s tijd aanwezig, tijd stroomt ten volle. Het is een kraan die openstaat waar constant tijd uit stroomt, die effectief beschikbaar is voor jou.

Waar het écht over gaat is hoe jij omgaat met die tijd. Luister naar de aflevering hieronder, en download de shownotes waar ik je een oefening meegeef om bewuster te leren omgaan met je tijd.

Beluister de Podcast aflevering hier:

Shownotes

Bewust omgaan met tijd: Download hieronder het stappenplan om bewust te leren omgaan met je tijd.

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer