fbpx

Wie ben ik?

Katelijne Duron

Trotse moeder van vier jongens en bovenal veel meer dan dat. Gedurende 10 mooie jaren heb ik mensen helpen ontwikkelen in de bedrijfswereld. Sinds 2018 maakte ik de sprong naar zelfstandige coach, trainer & consultant. Ik ben enorm leergierig waardoor ik talrijke leertrajecten volg en me blijf verdiepen in de dingen waar ik mijn energie in terug vind.

katelijne duron

Mamaboost is gegroeid uit persoonlijke ervaring met het moederschap en de daarbij horende uitdagingen in het leven. Bij de geboorte van ons eerste zoontje was ik helemaal niet zo gelukkig als ik had gedacht te zijn na het krijgen van ons eerste wondertje. Alles was opeens grijs en ik voelde me echt niet in mijn nopjes. De stap naar de huisarts was te groot, dus nam ik maar een testje ‘postpartum depressie’ op het internet. Dit bleek het ook niet te zijn. Ik had het moeilijk en had nood aan iemand die me kon helpen, maar mama coaching was me toen niet ten ore gekomen.

Mijn derde zwangerschap gaf leven aan een tweeling waardoor ik totaal onverwacht een ‘life changing event’ mocht ervaren. Opnieuw had ik het heel moeilijk, en nog steeds was ik op zoek naar laagdrempelige hulp. Een jaartje na de geboorte van onze tweeling ben ik dan toch eindelijk in coaching gegaan. Een echte openbaring! Dit heeft me echt geholpen en bovendien mijn passie en missie duidelijk gemaakt: ik wou mama’s helpen, laagdrempelige hulp bieden aan mama’s waarvoor de bewuste roze wolk niet bestaat. Eveneens hulp bieden voor mama’s die zoekende zijn in alles wat het leven mét kindjes met zich mee brengt. Net datgene doen wat ik zo hard gemist had: “mama coaching”. 

Zo kwam het dat ik naast de zorg voor onze vier kleintjes, een persoonlijk coaching traject en een diepgaand tweejarig coaching programma ging volgen. Daar bovenop liet ik me bezielen als Postpartum Consulente, studeerde ik af in de opleiding Perinatale Counseling en ben ik gespecialiseerd in OCP, namelijk Perfectionisme Coaching. Ik ben eveneens opgeleid tot Loopbaancoach; ook specifiek voor mama’s met een zorgenkindje waarbij ik mama’s help hun weg te vinden in de uitdagende balans tussen werk, jezelf & alles daaromheen. Mijn nieuwsgierigheid en vele mogelijkheden tot persoonlijke groei zijn een constante in mijn leven. De vele mama’s die ik zie, de vele inspiratie rondom mij en ook de natuur blijven me inspireren. Mijn ervaring, mijn non-stop leren en persoonlijke passie om anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling breng ik samen in Mamaboost.

Mijn stijl is open, uitnodigend en warm. Maar ik ben ook oprecht en ga pragmatisch te werk, waarbij ik lichaam en geest durf uitdagen om op een positieve manier op zoek te gaan naar wie je bent en wat je wil als mama, én ook zoveel meer dan mama.

Interessante tips & leeslectuur:
Regelmatig laat ik mijn passie vloeien uit de pen en schrijf ik inspirerende artikels met nuttige tips voor mama’s. Laat je je graag inspireren? Ontvang je graag nuttige tips die jou als mama helpen? Ben je graag op de hoogte van het reilen en zeilen van Mamaboost? Klik hier, en ik zorg ervoor ! 

Mama’s vertellen:

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer