fbpx

Individueel Coaching Traject

Een boost voor mama

“Mama coaching op je eigen tempo waar je je helemaal van in je nopjes gaat voelen.”

Maak tijd voor jezelf en sta verrast wat dit met je doet!  

 • Ben je net mama geworden, ben je zwanger, ben je mama van jonge kindjes (0-12jaar) en voel je je niet helemaal in je nopjes? Ben je moe, uitgeput?
 • Worstel je met gevoelens zoals prikkelbaarheid, angst, neerslachtigheid, vermoeidheid, huilbuien, schuldgevoelens, piekeren, twijfels, … ?
 • Denk je af en toe (of vaak!) dat je geen goede mama bent en dan het op een ander vast wel beter gaat?
 • Weet je niet goed hoe alles te combineren en stel je jezelf de vraag hoe je dichte toekomst eruit ziet en wie je echt wil zijn, als mama én zoveel meer dan mama?
 • Vergeet je voor jezelf te zorgen of weet je niet hoe dit effectief te doen op een manier dat bij jou past?
 • Of nog zoveel meer dat het duiveltje ‘Perfectionisme’ kleurt: heb je het gevoel dat je steeds maar dingen moet, ben je vaak op zoek naar bevestiging, ga je vaak over je grenzen heen (zowel mentaal als fysiek), heb je graag alles onder controle en is ‘loslaten’ moeilijk voor je? Zijn keuzes maken lastig en stel je vaak dingen uit? Of blijf je ondanks dit alles maar doorgaan? Heb je ontzettend hoge verwachtingen? Luister je niet naar je lichaam en loert misschien wel burn-out om de hoek? en zo kan ik nog wel even door gaan : ) …

Dan ben je hartelijk welkom voor een individueel coaching traject!

Wat mag je verwachten?

Een individueel traject is op jouw maat gemaakt, waarbij we concreet werken rond de drie pijlers van MamaboostOp jouw maat wil zeggen dat we jouw tempo volgen. We bekijken alles vanuit jouw individuele nood en perspectief. Helemaal wat jij nodig hebt zodanig jij stap per stap heel wat verwezenlijkt. Soms is het “out-of-the comfort zone”, want net daar gebeuren er mooie dingen. Geen vrees, ik help je hierbij en samen zorgen we ervoor dat jij verwezenlijkt wat je voordien misschien niet mogelijk achtte, namelijk…

Verrassende resultaten zijn als volgt:

 • Je leert wat jouw behoeften zijn in het leven en hoe je deze kan invullen zonder dit van een ander te verwachten
 • Je ontdekt op welke manier je voor jezelf kan zorgen en hoe je dit effectief doet. Je ervaart rust en energie.
 • Je vindt jezelf helemaal oké zoals je bent: je bent goed genoeg als mama én ook zoveel meer dan dat
 • je hebt een duidelijk beeld van wie je wil zijn & wat je wil, je hebt zelfvertrouwen
 • Je trekt je grenzen
 • Je hebt een positieve emotionele balans. Je voelt je goed in je vel
 • Je weet wat doen wanneer het moeilijk gaat
 • Je maakt bewuste keuzes die bij je passen zonder je vaak schuldig te voelen of druk van buitenaf te ervaren
 • Je bent de mama, én de persoon die je wil zijn met een enorme mooie impact op jouw kind(eren)

Wat mama’s ervaren:

"Katelijne straalt gewoon vertrouwen en positivisme uit. Dit laatste heeft ze door haar begeleiding ook op mij overgebracht want ik voel me echt herboren ten opzichte van enkele maanden geleden. Niet twijfelen, gewoon doen! Het is tijd om eens aan jezelf te denken; Mamaboost is het beste cadeau dat je jezelf kan geven."
"Durf de stap te zetten en uit je comfort-zone te stappen. Katelijne is er om je te helpen en je dat duwtje in de rug te geven als het nodig is. Dus, heb er vertrouwen in. Voor je het weet heb je, net zoals ik, de weg naar een betere versie van jezelf gevonden, want het kan echt wel anders!"

Het individueel coaching traject is iets voor jou als:

 • Je jouw duivel(s) overboord wil gooien
 • Je het gesukkel en geploeter beu bent ! Je écht verander wil en bereid bent daar de nodige stappen voor te nemen 
 • Je als mama én ook zoveel meer dan mama – helemaal jezelf dus –  vol rust en energie in het leven wil staan

Praktische info

Een individueel traject bestaat uit: 

– gedurende 6 maand mijn persoonlijke, individuele begeleiding
– een praktisch werkboek gebaseerd op de drie pijlers van Mamaboost
– optimale ondersteuning doorheen jouw groeipad: tussenin coaching sessies ben ik er voor jou via mail en beantwoord ik onder andere jouw vragen, sta ik aan de zijlijn om jou de nodige stappen te laten zetten en geef jou de steun & energie dat je nodig hebt + SOS zoom-calls (hulp bij een dringende vraag) 
– Toegang tot het leerplatform van het coaching programma “mama groeit!”

Extra:
– Deelname aan een 1-daagse workshop samen met anderen mama’s

Hoe dit er exact uit ziet bespreken we tijdens de gratis Boost Sessie waar ik vooreerst luister naar wat jij nodig hebt en hoe het traject jou hierbij zal helpen. Ook beantwoord ik al jouw vragen en twijfels, meestal zijn er ook voor jou nog wat duiveltjes te overwinnen om de stap te durven zetten!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk.
Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief zodanig ik je later weer mag inspireren.

Wat is jouw investering?

€1500 inclusief btw. Of maandelijks €300 indien je graag in delen betaald.

" De reden waarom ik besloot een intakegesprek aan te vragen bij Mamaboost was een groot tekort aan zelfliefde, alsook onvoldoende connectie met mezelf & mijn lichaam wat heel wat negatieve effecten gaf in mijn dagelijks leven voor mezelf en als mama.

Ik twijfelde eerst omdat ik me afvroeg of Mamaboost echt anders zou zijn dan alle andere zaken die ik al geprobeerd had. Zou het me echt helpen? En ja, dat was het echt wel én het heeft me ontzettend geholpen!

De financiële investering was een struikelblok, maar het bleek het meer dan waard te zijn! Want hoeveel is het je waard om jezelf te (her)ontdekken en je vol vertrouwen in de wereld te kunnen zetten?

Voor het eerst kan ik mezelf zijn én dit aan de wereld tonen: mijn authentieke zelf, wat op zoveel manieren voldoening geeft. Ik zie mezelf als een prioriteit en ben mezelf ook graag echt gaan zien, in mijn positieve en negatieve kanten. Ik leef en beslis nu vanuit mijn kernwaarden.

Heel concreet heb ik geleerd dat een bepaald gedrag & patroon mezelf tegenhield om ten volle te leven. Ooit was dit een strategie om met dingen om te gaan, maar vandaag geeft me dit niet meer wat ik nodig heb. Ik heb geleerd dit anders aan te pakken, wat me nu doet floreren. Daarnaast kwam ik tot inzicht dat ik mezelf een aantal jaren geleden verloren was en ik niet meer goed wist wie ik was, waarvoor ik stond en waar mijn prioriteiten lagen. Dit alles is doorheen het coaching traject op een natuurlijke manier duidelijk geworden en heeft vorm gekregen.

Dit alles bracht me ertoe dat ik vandaag de dag weet wie ik ben, dat ik er sta en waar ik heen wil. Onder andere bracht me dit de kracht om mijn carrièreswitch werkelijkheid te laten worden. Daarnaast zorg ik nu goed voor mezelf: ik investeer in mezelf op vlak van zelfzorg, groei en ontspanning. Ik heb een duidelijk zicht waar ik heen wil op lange termijn en weet wat te doen qua stapjes om daar te komen.

Katelijne is echt top! Echt waar, ik geloof dat ze een geweldige verrijking is in ieders leven dat ze op één of andere manier aanraakt. Ik ben zo blij dat ik Katelijne haar positieve invloed elke dag opnieuw op één of andere manier van voelen.

Mamaboost raad ik zo hard aan; omdat deze emotionele rollercoaster je echt dichter bij jezelf en je droomleven brengt. Zelf kan ik soms niet geloven welke weg ik op vier maanden tijd heb afgelegd en hoeveel dichter ik sta bij alles wat ik wil, als mama, als mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor de vele sessies vol inzichten, motivatie, inspiratie, humor en het feit dan ik gewoonweg echt mezelf kon/kan zijn. "
Kimberly
Mama van een dochtertje

Benieuwd naar meer ervaringen?  Neem zeker een kijkje op “blije mama’s”

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

  Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer