fbpx

Individueel Coaching Traject

Een boost voor mama

“Mama coaching op je eigen tempo waar je je helemaal van in je nopjes gaat voelen.”

Maak tijd voor jezelf en sta verrast wat dit met je doet!  

 • Ben je net mama geworden, ben je zwanger, ben je mama van jonge kindjes (0-12jaar) en voel je je niet helemaal in je nopjes?
 • Worstel je met gevoelens zoals prikkelbaarheid, angst, neerslachtigheid, vermoeidheid, huilbuien, schuldgevoelens, piekeren, twijfels, … ?
 • Denk je af en toe dat je geen goede mama bent en dan het op een ander vast wel beter gaat?
 • Weet je niet goed hoe alles te combineren en stel je jezelf de vraag hoe je dichte toekomst eruit ziet en wie je echt wil zijn, als mama én zoveel meer dan mama?
 • Vergeet je voor jezelf te zorgen of weet je niet hoe dit effectief te doen op een manier dat bij jou past?
 • Of nog zoveel meer dat het duiveltje ‘Perfectionisme’ kleurt: heb je het gevoel dat je steeds maar dingen moet, ben je vaak op zoek naar bevestiging, ga je vaak over je grenzen heen (zowel mentaal als fysiek), heb je graag alles onder controle en is ‘loslaten’ moeilijk voor je? Zijn keuzes maken lastig en stel je vaak dingen uit? Of blijf je ondanks dit alles maar doorgaan? Heb je ontzettend hoge verwachtingen? Luister je niet naar je lichaam en loert misschien wel burn-out om de hoek? en zo kan ik nog wel even door gaan : ) …

Dan ben je hartelijk welkom voor een individueel coaching traject!

Wat mag je verwachten?

Een individueel traject is op jouw maat gemaakt, waarbij we aan de slag gaan met de drie pijlers van Mamaboost. We kijken waar jij het momenteel heel zwaar mee hebt, we geven jezelf zuurstof en we gaan op ontdekking naar wie jij bent als mama én ook zoveel maar dan mama. Gewoonweg helemaal jezelf dus!

Op jouw maat wil zeggen dat we jouw tempo volgen en intens aan de slag gaan met waar jij tegenaan loopt. We bekijken alles vanuit jouw individuele nood en perspectief. Helemaal wat jij nodig hebt zodat jij met een klein beetje kracht heel wat verwezenlijkt – een inspirerende hefboom dus. Soms is het een beetje “out-of-the comfort zone”, want net daar gebeuren er mooie dingen. Geen vrees, ik help je hierbij en samen betreden we een verrassend pad naar verandering.

Ben je benieuwd wat dit met je doet?  Verrassende resultaten zijn als volgt:

 • Je weet dat wat je doormaakt helemaal normaal is en dat je hier doorkomt, hoe zwaar het ook is want dit is niet eindeloos
 • Je ontdekt op welke manier je voor jezelf kan zorgen en hoe je dit effectief doet
 • Je vindt jezelf helemaal oké zoals je bent: je bent goed genoeg als mama én ook zoveel meer dan dat
 • je hebt een duidelijk beeld van wie je wil zijn & wat je wil, je barst van zelfvertrouwen
 • Je hebt een positieve emotionele balans. Je voelt je goed in je vel
 • Je weet welke strategieën toe te passen wanneer het moeilijk gaat
 • Je hebt veerkracht
 • Je maakt bewuste keuzes die bij je passen zonder je vaak schuldig te voelen of druk van buitenaf te ervaren
 • Je hebt je eigen leidraad, je bent fier op hoe jij het leven vastneemt en vorm geeft
Neem ook een kijkje onder ‘blije mama’s’ waar je mama’s aan het woord hoort over hun ervaring bij Mamaboost en de prachtige resultaten dat het bij hen teweeg bracht.

Het individueel coaching traject is iets voor jou als:

 • Je jouw duivel(s) overboord wil gooien
 • Je het gesukkel beu bent en je eigen leidraad wil uittekenen
 • Je jezelf een schitterend cadeau met impact wil geven
 • Je als mama én ook zoveel meer dan mama – helemaal jezelf dus –  vol fierheid in het leven wil staan

Praktische info

Een individueel traject bestaat uit: 

– 10u individuele coaching
– Een praktisch werkboek vol concrete oefeningen gebaseerd op de drie pijlers van Mamaboost
– Gedurende 6 maand mijn individuele ondersteuning doorheen jouw groeipad: tussenin de sessies ben ik er voor jou en beantwoord ik onder andere jouw vragen, sta ik aan de zijlijn om jou de nodige stapjes te laten zetten en geef jou dus de steun & energie dat je nodig hebt. 

Extra:
– Toegang tot het online coaching programma “mama groeit!”
– Deelname aan een 1-daagse workshop samen met anderen mama’s

Hoe dit er exact uit ziet bespreken we tijdens de gratis Boost Sessie waar ik vooreerst luister naar wat jij nodig hebt en hoe het traject jou hierbij zal helpen. Ook beantwoord ik al jouw vragen en twijfels, meestal zijn er ook voor jou nog wat duiveltjes te overwinnen om de stap te durven zetten!

Wat is jouw investering?

€1250 inclusief btw. Je kan dit in drie termijnen betalen, verspreid overheen jouw traject.

Ervaring van mama’s:

“Katelijne straalt gewoon vertrouwen en positivisme uit. Dit laatste heeft ze door haar begeleiding ook op mij overgebracht want ik voel me echt herboren ten opzichte van enkele maanden geleden. Niet twijfelen, gewoon doen! Het is tijd om eens aan jezelf te denken; Mamaboost is het beste cadeau dat je jezelf kan geven.”

“Durf de stap te zetten en uit je comfort-zone te stappen. Katelijne is er om je te helpen en je dat duwtje in de rug te geven als het nodig is. Dus, heb er vertrouwen in. Voor je het weet heb je, net zoals ik, de weg naar een betere versie van jezelf gevonden, want het kan echt wel anders!” 

Benieuwd naar meer?  Neem zeker een kijkje op “blije mama’s”

Schrijf je in voor het mini-coaching traject!

Ontvang je de Mamaboost mails al & wil je deelnemen aan het Mini-Coaching Traject? 
Stuur me dan een mailtje!

* indicates required

Mamaboost mag mij regelmatig tips & leeslectuur sturen.

Je kan je altijd uitschrijven door op de 'unsubscribe' link te klikken in onze e-mails. Voor onze Privacy verklaring kan je terecht op de Mamaboost website

Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer