Blije mama's

Mama's vertellen

Graag deel ik met jullie de ervaringen van mama’s die Mamaboost reeds mochten ervaren.
Met respect voor hun openheid en kwestbaarheid vertellen deze mama’s hun verhaal al dan niet in de anonimiteit:

Een mama van twee jonge kindjes vertelt:

Toen ik na mijn zwangerschapsverlof van mijn tweede kindje terug aan de slag ging, voelde ik dat ik mezelf aan het verliezen was. Ik was doodmoe (kindje nummer twee bleek een even slechte slaper dan de eerste), was altijd aan het hollen van het werk naar de crèche om dan na thuiskomst amper te kunnen recupereren. Ik had het gevoel dat ik op een steeds sneller rijdende trein zat waar ik niet meer van af kon; mijn (voltijdse) droomjob – waar ik zelf zo hard voor gewerkt had – en mijn 2 kinderen – die ik doodgraag zie maar die door slaap- en eetproblemen al de energie die ik nog over had opslorpten. Ik barstte regelmatig uit in tranen en reageerde me af op mijn dichte omgeving. Op een gegeven moment is het licht uitgegaan en ben ik gecrasht op het werk. Ik had Katelijne al eens ontmoet op een lezing een dik jaar terug en kreeg nog steeds haar nieuwsbrief. Toen ik haar terug contacteerde voor een gesprek, twijfelde ik nog of Mamaboost iets voor mij zou kunnen doen. Ze kon van mijn kinderen toch geen betere slapers maken? En mijn droomjob kon ik zeker niet opgeven.

Katelijne heeft me tijdens dit eerste gesprek kunnen overtuigen om het individueel traject een kans te geven. Zij wist natuurlijk al goed wat ze kon betekenen voor mij en ik besloot het erop te wagen omdat ik weinig alternatieven voor mezelf zag. Ik zag ook wel in dat ik toch iets ging moeten doen en een mamacoach met genoeg ervaring in het moederschap die zo veel positivisme uitstraalde leek me mijn beste kans.

Ik voelde me van bij het eerste moment helemaal op mijn gemak bij Katelijne. Ze begreep hoe ik me voelde en gaf me concrete oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zo plantte ze telkens heel subtiel een zaadje – zoals zij het zegt – oftewel een idee of een ander perspectief, waar ik dan de dagen nadien over begon na te denken. Dat eerste zaadje is vrij snel open gebloeid. Na enkele sessies besefte ik dat ik heel ongelukkig was dat ik in mijn droomjob altijd voltijds zou moeten werken en zo vanalles zou moeten missen van mijn kindjes. En dat dit voor mijn nieuwe ik als mama dan ook geen droomjob meer was. Dit inzicht alleen al deed echt deugd, maar ik ondernam ook actie. Nu, enkele maanden later, kan ik starten in een andere functie bij dezelfde werkgever, maar dan halftijds. Een stapje terug in mijn carrière, maar een grote stap vooruit voor mezelf.

Toen ik in die periode het Webinar van Katelijne volgde over perfectionisme, herkende ik bij mezelf heel veel van de “symptomen”. Ik wist altijd wel dat ik op bepaalde vlakken perfectionistisch was, maar stond er niet bij stil dat ik hier zo veel gevolgen van ondervond in mijn dagelijkse leven (onzeker zijn, met veel negatieve gedachten rondlopen over mezelf, veel te veel tijd steken in een belangrijke e-mail, …). Ik besloot uiteindelijk enkele van mijn nog openstaande sessies van het individueel traject voor dit perfectionismetraject in te zetten. Deze coaching is een heel andere aanpak en ik moet toegeven dat ik wel wat sceptisch was in het begin, maar ik besloot er gewoon in mee te gaan omdat ik Katelijne vertrouwde. Het was even zoeken voor een rationeel iemand als mezelf, maar Katelijne stelde me gerust dat ik het goed deed en waar ik wat moest bijsturen. Na enkele sessies bleek mijn onderbewustzijn zo van koers veranderd te zijn dat ik quasi niet meer in het “oude patroon” denk en reageer. Ik ben nog altijd onder de indruk van het feit dat ik in mijn onderbewustzijn tot zo’n verandering in staat was!

Katelijne straalt gewoon vertrouwen en positivisme uit. Dit laatste heeft ze door haar begeleiding ook op mij overgebracht want ik voel me echt herboren ten opzichte van enkele maanden geleden. Als mijn verhaal min of meer herkenbaar klinkt, niet twijfelen, gewoon doen! Het is tijd om eens aan jezelf te denken; Mamaboost is het beste cadeau dat je jezelf kan geven.

Een mama van twee kindjes (1j en 3j) vertelt:

Vooraleer ik bij Mamaboost startte was ik zeer gevoelig, vaak gefrustreerd, verontwaardigd en teleurgesteld in gebeurtenissen die ik op mijn pad tegen kwam. Ik barstte vaak uit in woede waarna ik me verslagen en beschaamd voelde over wat er was gebeurd. Mijn partner was hier vaak de dupe van en daarnaast had ik ook het gevoel niet meer te willen zorgen voor mijn kinderen. Ik wou weg, voor een lange tijd – ook al zie ik hen doodgraag! Het was een gevoel dat ik verdrong, ergens voelde ik me in een vicieuze cirkel waar ik niet zelf uit kwam. Ik was mezelf ook even kwijt, zelfzorg was ondermaats en het piekeren torenhoog.

Ik woonde een lezing van Katelijne bij, omdat ik op zoek was naar iemand die me hiermee kon helpen. Na de lezing wist ik dat Mamaboost echt iets voor mij was. Het individueel traject bij Katelijne sprak me heel erg aan. Dit was wat ik nodig had, ook al vond ik toen dat er een hoog prijskaartje aan verbonden was. Maar! Na de gratis intake sessie wist ik dat het meer dan waard was dit geld eraan te geven. Doordoen zoals ik me toen voelde was geen optie, daar werd niemand beter van. De investering was het meer dan waard:

Bij Katelijne heb ik geleerd wat ik eigenlijk echt wil en hoe ik hier stapsgewijs naar toe kan gaan. Ik leerde hoe mijn gedachten onder controle te krijgen waardoor ik terug goed slaap en de zaken kan loslaten. Ook wat mijn behoeftes zijn in het leven en hoe ik deze ZELF kan invullen i.p.v. van dit van anderen te verwachten. Ik heb mezelf leren kennen, ik ben me bewust van wat belangrijk voor me is en bovendien echt fier op wie ik ben en hoe ik het in het leven doe! Daarnaast leerde ik praktische zaken zoals een steeds grote To-dolijst aanpakken op een haalbare manier wat zorgt voor evenwicht in mijn leven. Ook hoe ik mijn sociale verplichtingen haalbaarder kan aanpakken, zodat ze niet aanvoelen als een duiveltje, maar als iets waar ik ten volle van kan genieten.

Katelijne keek naar waar ik tegenaan liep en hielp me deze aan te pakken door mezelf tot inzicht te laten komen. Dit deed ze op een manier dat bij mij paste, ze sprak echt mijn passies aan. Ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid door de juiste woorden op het juiste moment. Katelijne heeft het talent om te luisteren naar mijn wirwar van ervaringen, waarna ze de zaken filtert en me zelf de nagel op de kop laat slaan door een bepaalde opdracht of oefening.

Het individueel traject bij Mamaboost is vast en zeker een aanrader! Als je voelt dat er iets mis is, waar je last van hebt en je zelf niet weet hoe het aanpakken? Klop dan zeker bij Mamaboost aan, Katelijne helpt je op weg en dat doet ze bovendien met veel liefde!

Een mama van twee zoontjes vertelt (traject loopbaancoaching):  

De reden waarom ik bij Mamaboost aanklopte was mijn zoektocht naar evenwicht tussen mijn werk & privé. Ik leed onder de stress en hoge druk op het werk. Toen ik een workshop bij Katelijne had gevolgd, was ik meteen overtuigd van haar aanpak. Ik wist meteen dat coaching – meer specifiek een loopbaantraject – me zou helpen.  

Doorheen het traject heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen. Ik ben me nu bewust van mijn drive naar persoonlijk groei, van mijn talenten en van al hetgeen ik zelf realiseer. 

Ik heb mezelf beter leren kennen, en ik heb geleerd om steviger in mijn schoenen te staan. Voortaan geef ik ook enkel mijn energie aan mensen van wie ik ook energie terugkrijg.  

Over het algemeen ben ik milder geworden. En ik heb ook een sport gevonden die volledig bij mij past en mij telkens opnieuw doet glimlachen en energie geeft. Daarnaast heb ik mijn werkplaats aangepast op kleine manieren: foto’s van mijn zoontjes, wat groen door een plant, meer orde, betere afspraken. Ik neem nu ook mijn pauze regelmatig in de buitenlucht. 

Ik geniet actief van heel veel kleine dingen die mij energie geven en probeer mijn grenzen af te bakenen. Ik kies nu meer voor mijn gezin. Ik kan nu ook meer genieten van HIER en NU.  

Tijdens de hele coaching had ik de volle aandacht van Katelijne. Ik vond onze sessies steeds heel verrijkend en kreeg er veel energie van. Katelijne voelt heel goed aan wat je tijdens de sessies nodig hebt en gooit zonder problemen ‘de agenda’ om als je een serieuze dip hebt. Katelijne oordeelt nooit. Ze is een heel positieve, inspirerende persoon en doet je inzien dat je veel meer succesjes en eigen realisaties hebt dan je denkt.  

De sleutel is ook: hoe meer je thuis investeert in de opdrachten en hoe meer tijd je er echt voor maakt, hoe mooier de resultaten en hoe meer verdiepend de gesprekken zijn.  

Mamaboost is echt een aanrader. Katelijne is een topvrouw met het hart op de juiste plaats. Ze heeft het talent om je (terug) in jezelf te doen geloven. Met kleine stappen ontdek je je eigen doel. Zij laat je zelf zoeken a.d.h.v. de nodige tools. Ik heb loopbaancoaching gevolgd, maar het mama zijn kwam ook heel erg aan bod, omdat voor mij de werk-privé balans mijn nummer 1 is.  

Ik hoop dat alle mama’s die het nodig hebben de weg vinden naar Katelijne en hun energie en waarden terugvinden. Het is even een tijdsinvestering, maar hoe meer tijd je gedurende een traject besteedt, hoe groter het cadeau aan jezelf! Ikzelf voel vooral veel dankbaarheid dat ik in 2019 Mamaboost heb leren kennen. Samen met Katelijne heb ik inzichten gekregen waarop ik steeds kan terugvallen bij twijfels en die mij steeds bevestigen wat ik wil samen met mijn gezin.

Andrea Vanslembrouck, mama van twee jonge kindjes, vertelt:

Na mijn tweede zwangerschap kwam ik in wereld terecht waarin ik niet meer wist wie ik was. Ik was mezelf letterlijk kwijt waarbij ik vol onzekerheden zat: vinden mensen mij wel leuk? Vinden ze mij wel een goede mama? Dit zorgde ervoor dat ik vaak thuis bleef met mijn kinderen om de reacties van anderen te vermijden. Ons zoontje moest maar eens ondeugend zijn, wat zouden de mensen wel niet van mij denken? Ik voelde 1000 ogen op mij gericht bij alles wat ik deed. Ik had constant het gevoel dat iedereen het wel beter deed dan mij.

Ik vond mijn draai niet en in mijn hoofd heerste enkel chaos. Mijn verhaal kon ik precies nergens kwijt en ik zette voortdurend een masker op want ik wilde de vrolijke Andrea zijn die iedereen kende. Dit alles maakte me ontzettend moe. Na een tijdje begon ik ook afspraken af te zeggen, gewoonweg om dat ik er de energie niet voor vond.

Toen ik Katelijne voor het eerst ontmoette tijdens een workshop gingen mijn ogen echt open en besefte ik: ‘oei het gaat eigenlijk echt niet goed met mij’. Echter dacht ik bij mezelf: “hoe kan iemand mij nu plots zelfvertrouwen geven, ze heeft toch geen toverkracht? Ik ben gewoon zo”. Ik moest ook wel even slikken bij het zien van de prijs, maar ik was al veel meer gerustgesteld toen ze zei dat ik ook in schijven mocht betalen. Achteraf gezien zie ik het nu als een cadeau voor mezelf, eentje dat ik meer dan verdiend heb!

Al vanaf de eerste coaching sessie viel er zoveel gewicht van mijn schouders en geleidelijk aan – sessie na sessie – leerde ik mezelf beter kennen. Ik heb me vooral leren uiten, praten, emoties leren benoemen en beseffen dat er heus wel meer bestaat dan bang, triest, blij of boos. Ik ontdekte dat ik dingen miste in mijn leven waar ik voordien nooit had bij stilgestaan. Ik kreeg inzicht in wie ik ben & waar ik voor sta. Meer zelfs, ik ben nu ook verdraaid blij en fier op wie ik ben! Ik keek telkens opnieuw uit naar de sessies en wanneer nodig werden er concrete oplossingen bedacht voor dingen waar ik tegenaan botste.

Ondertussen heb ik heel wat succeservaringen opgebouwd die me moed geven verder te doen. Ik sta zelfzeker in mijn schoenen. Waar ik vroeger zou binnenstappen met hoofd naar beneden, huppel ik nu binnen met opgeheven hoofd en daar ben ik zo trots op!

Het mooie aan Katelijne haar begeleiding is dat er geen tips & kant en klare oplossingen worden gegeven. Nee, je gaat echt zelf op zoek naar mogelijkheden en dat maakt mij extra fier en deed me ook geloven in mijn eigen kunnen. Dit geeft moed en verankert je eigen potentieel, ook wanneer het coaching traject eindigt. Katelijne is gewoon ook een zeer vrolijke, toegankelijke vrouw waarbij ik het gevoel had dat ik echt alles kon zeggen.

Mamaboost is een ontzettend grote aanrader!! Als je mama wordt komt er zoooooveel op je af en is het niet voor iedereen even gemakkelijk om dit een plaats te geven. Het is ook niet altijd even duidelijk waar je nu terecht kunt als het allemaal wat teveel wordt. Katelijne vertelde mij dat je er misschien wel door geraakt, maar dit op je eentje doen is ontzettend moeilijk.  Ik kan zelf moeilijk geloven wat een grote stappen ik heb genomen door middel van het traject, over een periode van amper drie maand. Alleen was me dit nooit gelukt.

Nog een tip voor elke mama: als jij ook graag een dergelijke ervaring wil meemaken, niet twijfelen, gewoon doen! Het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Als je twijfelt, volg dan eerst een workshop of Webinar. Op die manier leer je Katelijne al wat kennen en krijg je een beeld van wat Mamaboost inhoudt. De drempel is zodoende minder groot om uiteindelijk in het traject te stappen.

Mama Jennifer vertelt: 
Voor een perfectionistische controlefreak – die sneller in de stress schiet dan haar schaduw –  was het krijgen van een baby heel intens! Een baby’tje…waar je dus doorgaans absoluut geen controle over hebt ;-). Het zorgde ervoor dat er voor mij geen sprake was van een zogenaamde ‘roze wolk’, hoewel ik mijn zoontje wél heel graag zie! De verantwoordelijkheid was (en is) gewoon loodzwaar. Toen ik de lezing ‘Help, ik ben mama!’ van Katelijne zag, moést ik daarnaartoe. De herkenbaarheid tijdens de lezing heeft me heel veel deugd gedaan, maar dat was voor mij niet genoeg. Ik besefte dat ik echt hulp wou inroepen. De lezing was echt interessant en op die manier leerde ik ook Katelijne kennen waardoor ik besloot in te stappen in een coachingtraject bij Mamaboost.

Katelijne geeft aan dat ze niet alles in een-twee-drie kan oplossen voor je. Dat kan ook niet, wél haar frisse blik van buitenaf (gestoeld op zoveel eigen ervaring als mama van vier kinderen en als coach) én praktische oefeningen doen zoveel. Bepaalde zaken heel concreet maken hebben me enorm geholpen. Ik weet ook dat ik nooit een “zen-mama” zal worden en dat was/is mijn doel ook niet. Maar ik heb wél een doel voor ogen dat haalbaar is en dat ondertussen al heel wat dichterbij is gekomen. Daarnaast blijft het niet bij vage plannen en goede intenties. Ik heb effectief concrete stappen gezet op basis van de sessies die we doorlopen hebben. En ik blijf ze zetten. Enerzijds zijn het soms héél kleine dingen die weinig moeite kosten, anderzijds zijn het ook moeilijkere zaken.

Katelijne heeft me geleerd uit mijn comfortzone te komen. Dit is niet makkelijk maar enkel zo zet ik stapjes naar verandering, naar waar ik heen wil. Ik ben trots op mezelf dat ik nu nieuwe dingen probeer met mijn zoontje, bijvoorbeeld een uitstapje naar Dreambaby met ons twee leek eerst onoverkomelijk maar ik heb het ondertussen wél gedaan. Daarnaast ben ik ook trots op bepaalde keuzes die ik nu maak én daarbij grenzen trek die voor mij belangrijk zijn.

Een traject bij Mamaboost is natuurlijk een investering, maar op zich bleek dit geen écht bezwaar. Gewoon omdat ik vond dat het echt nodig was en ik de hulp nodig had. Zowel tegenover mezelf, als mijn partner, als mijn zoontje. Het grootste bezwaar voor mij was het praktisch geregeld krijgen dat er opvang was overdag, maar gelukkig hebben mijn (schoon)ouders dit met veel plezier gedaan en bleek ook dit geen probleem te zijn. Waar een wil is, is een weg : ).

Katelijne haar sterkte ligt in het feit dat zij zelf méér dan genoeg ervaring heeft als mama en weet waarover ze spreekt, dit geeft vertrouwen. Katelijne heeft een warme persoonlijkheid bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ze luistert zonder oordeel én er kan zeker ook al eens gelachen worden! Ik raad Mamaboost zeker aan én ben zo blij dat Katelijne op mijn pad is gekomen. Tijdens de periode van ons coachingtraject keek ik altijd uit naar onze sessies en kwam ik steeds enthousiast en hoopvol buiten met nieuw “huiswerk”.

Mamaboost is laagdrempelig en net daardoor is het zo fijn. Ik voelde me in ieder geval niet “mislukt” als mama omdat ik een traject ben gestart. Katelijne heeft me net het gevoel gegeven dat ik het juist wél goed doe als mama (en ook daarbuiten).

Ik hoop gewoon dat Mamaboost nog héél hard zal groeien en dat Katelijne nog veel mama’s mag begeleiden. ‘It takes a village to raise a child’, Mamaboost zou zeker tot die ‘village’ moeten horen voor mensen die worstelen met hun nieuwe rol als mama.

Een mama vertelt: 
Sinds de geboorte van ons eerste kindje voelde ik mij op een (emotionele) rollercoaster zitten, waar ik nog moeilijk af leek te geraken. Telkens was er iets aan de hand, onder andere een moeizaam herstel na de bevalling, de borstvoeding die niet makkelijk liep, ons zoontje ziek, wij ziek, en ga zo maar door…. We zijn nu 2 jaar verder en ik kan de ‘normale’ dagen en weekends op 2 handen tellen. Het leek alsof wij, ondanks we ons uiterste best deden, er niet in slaagden een gezin te vormen en de dingen te doen die bij iedereen rondom ons vanzelf leken te gaan. De onzekerheid over mezelf en het mama zijn, sloop er zo langzaam in.

Ik ben eerder toevallig bij Mamaboost terechtgekomen via een workshop die Katelijne gaf bij vroedvrouwenpraktijk De Wolk. Ik sta van nature eerlijk gezegd nogal sceptisch tegenover ‘peptalk’-sessies waarvan ik dacht dat de workshop zo eentje zou zijn. Uiteraard zijn deze interessant op het moment zelf, maar wanneer ik thuiskom denk ik toch weer ‘Wat nu? Hoe pas ik dit toe op mijn specifieke situatie?’. Ik ging uiteindelijk onder het motto “een beetje boost kan nooit kwaad”. En ja, Katelijne wist mij te intrigeren, zowel qua visie als qua aanpak. Vanaf het eerste moment staat ze open voor jouw verhaal, met haar volle aandacht, empathie, warmte en zonder oordeel. Ik wist niet zeker wat te verwachten van het Mamaboost-traject, of het iets voor mij zou zijn, of het mij uiteindelijk die concrete handvaten zou geven die ik nodig had en een wezenlijk verschil zou maken in mijn leven, maar ik wist wel dat als ik een verandering wou, dat ik met haar de sprong moest wagen. Dat was mijn beste kans. Tot op vandaag heb ik daar absoluut geen spijt van. Coaching gaat verder dan praten en dat is wat ik nodig had.

Katelijne heeft mij door gesprek en eenvoudige oefeningen teruggebracht naar de kern van mezelf, wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven, met een kadering naar mijn omgeving toe. Zij heeft mij daarmee mijn zelfliefde teruggegeven en bepaalde realiteiten doen plaatsen en relativeren. Ik ben terug in harmonie met mezelf, geniet van mijn gezin en kan nu zelfs uitkijken naar een mogelijke komst van een tweede kindje.

Mamaboost is een uniek concept en staat en valt met de persoon erachter; iemand die oprecht om je geeft en echt samen met jou op weg gaat, zoekend, improviserend, timmerend aan jouw unieke pad.

Dankjewel Katelijne!

Een alleenstaande mama vertelt:
Als mama worstelde ik met vragen zoals “doe ik het wel goed?”, “ben ik een goeie mama?”, “hoe doen anderen het?”, “hoe ga ik het mama zijn combineren met mijn werk?”.

Redenen genoeg om bij Mamaboost aan te kloppen. In het begin schrikte de prijs me wel een beetje af, want het is toch allemaal niet zo evident om het als alleenstaande mama bol te werken dus ik wou waar voor mijn geld. Voorts twijfelde ik een beetje omdat ik vroeger bij een psychologe was geweest en Katelijne niet zo’n achtergrond heeft, maar in the end maakte dat helemaal niet uit!

Doorheen het traject zag ik in dat veel mama’s worstelen met angsten en graag alles goed willen doen, dat ik niet de enige ben. Veel mama’s praten daar niet over waardoor het soms lijkt of alles bij anderen geweldig gaat hoewel dat zeker niet zo is. Het besef dat iedereen het wel eens moeilijk heeft was een enorme eye opener en heeft me gesterkt in mijn eigen moederschap. Daarnaast heb ik ook hulp leren vragen, een must-do voor elke mama en heb ik leren aanvaarden dat het oké is om soms bang te zijn en hoe daar mee om te gaan.

Katelijne heeft me geholpen om te zien en weten wat voor mij echt belangrijk is en wat ik in mijn leven wil. Ik ben daardoor meer open en eerlijk naar de buitenwereld toe, ook als het minder gaat. Ik weet wat ik wil, wie ik ben – ik heb mijn leidraad. Binnenkort neem ik daardoor ook stappen in mijn job en denk ik aan een tweede kindje!

Ik ben verdraaid trots op wat ik heb verwezenlijkt door indertijd te durven opstarten bij Mamaboost. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Elke sessie was afgestemd op wat ik nodig had op dat moment. Ook de gemoedelijkheid, het thuisgevoel was aanwezig – een groot verschil met een kaal gebouw of ziekenhuis.  Mijn Mamaboost traject was een impactvolle ervaring met een prachtig persoon !

Lisa Sönnecken vertelt:

foto lisa sonnecken

De angst voor opnieuw een postnatale depressie en het gevoel dat ik geen goede mama meer kon zijn – vooral door enorm slaaptekort dat al 3 jaar aanhield bij mijn oudste zoontje – waren mijn drijfveer om hulp in te schakelen bij Mamaboost.

Ik twijfelde: was een traject bij Mamaboost wel iets voor mij? Zou het wel klikken met Katelijne en zou het niet allemaal een beetje te ‘zweverig’ zijn? Zou ik hier daadwerkelijk iets aan hebben eens ik bevallen was van ons tweede zoontje en ook gewoon in het dagelijkse leven?

Het antwoord is ja! Doorheen het proces heb ik veel gewerkt aan mezelf.  Onder andere kan ik nu hulp vragen en zoeken als ik voel dat ik dit nodig heb. Ik luister niet meer naar dat irritante stemmetje in mijn hoofd. In een moeilijk moment kan ik mezelf nu meestal rustig houden en besef ik beter dat die moeilijke dagen of nachten niet eindeloos zijn. Sinds de geboorte van ons tweede zoontje zie ik nog meer hoeveel ik zelf in de hand heb en daardoor kan ik zelf veel veranderen. Ik kan nu genieten van het moment, enorm belangrijk want het gaat allemaal al snel genoeg voorbij.

Ik had meteen een goede klik met Katelijne: haar persoonlijke aanpak, het gevoel dat er écht naar je wordt geluisterd en de sessies hielpen me in wat ik nodig had.  Bij elk gesprek voelde ik me steeds rustig en het gaf een goed gevoel om even stil te staan bij alles. Ik heb vooral de grootste ommekeer gemerkt toen ik ben bevallen en hoe anders ik het dit keer aanpakte dan de eerste keer.

Als mama bij Mamaboost opstarten is een grote aanrader. Het is een echte eyeopener als je eenmaal merkt dat het helemaal niet steeds op dezelfde manier hoeft te gaan en dat je ‘gemakkelijk’ zelf grote veranderingen kan teweegbrengen door op kleine dingen te letten. Ook als alles goed gaat kan je hier volgens mij veel uithalen.

Ik ben heel dankbaar voor alle mooie momenten dat er écht naar me werd geluisterd, dat we konden lachen en die me bovenal rust bezorgden in mijn leven.

 

Een mama van een dochtertje vertelt:
Na een relatie van 4 jaar wist ik niet hoe ik met mezelf en de nieuwe situatie als alleenstaande mama gelukkig kon zijn. Ik dacht dat ik enkel gelukkig kon zijn met iemand nieuw aan mijn zijde. Ik was op zoek naar wie ik was en wat ik wou, ik had me vele jaren weggecijferd en was op zoek naar wie ik ben als mama en mezelf.

Na Katelijne’s antwoord op mijn eerste mailtje om hulp, wist ik dat ik juist zat: een mailtje terug krijgen en daarbij al de warmte van haar persoonlijkheid voelen. Dit bevestigde mijn keuze en beslissing om bij Mamaboost aan te kloppen. Dit veilige gevoel werd ook onmiddellijk bevestigd tijdens ons eerste gesprek: een warmte die je omarmt, die je verwelkomt, die je koestert. Hoeveel keer ben ik wenend, ten einde raad gestart aan een sessie en nadien stralend buiten gegaan. Katelijne voelde altijd wat ik nodig had.

Doorheen het traject heb ik mezelf terug gevonden en ben ik van mezelf gaan leren houden. Ik ben terug gegaan naar de diepste puurheid in mezelf, veel emoties vrijgelaten en angsten overwonnen. Nu zeg ik vol zekerheid: ik ben wie ik ben en dat is oké. Ik straal nu ook van binnenuit en niet enkel door de mooi geklede buitenkant ; ). Ook heb ik geleerd om mezelf open te stellen, mensen toe te laten in mijn verdriet. Hulp gevraagd waar ik het niet alleen kon. Soms ben ik ook wat minder happy uiteraard, maar dat aanvaard ik nu. Ik ga het niet meer uit de weg.

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou bereiken, maar allemaal dankzij Katelijne kon het wel. Katelijne is mee in mijn hart geslopen door dit uitdagend groeiproces. Zo een mooie zoektocht met haar aan mijn zijde, daar ben ik heel dankbaar voor. Mamaboost maakte me trots & gelukkig met mezelf én mijn leven, ik leef precies nu pas echt !

Katelijne Duron

Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer