fbpx

Individueel Coaching Traject

Een boost voor je loopbaan als mama

“Op je eigen tempo stappen zetten naar werk wat bij jou past als professional én ook als mama & jezelf.”

 • Ben je mama geworden, ben je zwanger en heb je het moeilijk met de terugkeer naar het werk? Vraag je je af hoe je het allemaal gaat doen en wil je duidelijkheid over welke werkcontext jou in deze nieuwe situatie het beste past? 
 • Ben je mama van jonge of oudere kindjes en vergt het werk ontzettend veel energie van je? Ben je doodop, weet je het gewoonweg niet meer?
 • Ben je mama van een zorgenkindje? En vraag je je af hoe alles te blijven combineren tussen werk, zorg & ook jezelf?
 • Druist het volgende door je heen: ‘ik ben precies mezelf niet meer, ik ben mezelf kwijt geraakt? Is het dit nu wat ik wil? Wie ben ik eigenlijk, en wat wil ik?”
 • Kraak je onder de stress, hoge werkdruk, mama zijn én werken, bergen schuldgevoelens, en toch wil je heel graag werken
 • Is jouw plezier en voldoening in het werk ver te zoeken? 
 • Worstel je met de combinatie jezelf te willen zijn, professional te willen zijn, mama te zijn en zoveel meer? Is de balans helemaal zoek?
 • Wil jij echt wel eens weten waar jij verdorie steengoed in bent? Namelijk je talenten, troeven en competenties in kaart te brengen?
 • Vind je het gewoonweg ontzettend moeilijk om het moederschap te combineren met je huidige job en ben je zoekende? niet wetende wat er wel en niet mogelijk voor je is? “

Doen je bepaalde vragen slikken? Krijg je het benauwd door dit te lezen? Voel je tranen opwellen?  Steekt het in je maag, zit je met frustraties en misschien ben je ook wel ontzettend moe, uitgeput van het dagelijks gevecht.

Dan heb ik gelukkig een oplossing voor je, namelijk dit individueel coaching traject!

Wat mag je verwachten?

Een individueel traject is op jouw maat gemaakt waarbij we op zoek gaan naar jouw enthousiasme in wie je bent, wat je kan en ook wat je wil. We zetten gerichte stappen in wat jij nodig hebt, waar je heen wil en hoe jouw optimale werkcontext voor jou als mama én ook zoveel meer dan mama eruit ziet. Jij gaat aan de slag, waarbij ik je als coach begeleid en help om de stappen die je wil zetten ook uit te voeren. 

Ben je benieuwd wat dit met je doet?  Verrassende resultaten zijn als volgt:

 • Je krijgt rust. Rust in je hoofd én rust in je lichaam.
 • Het wordt helder wat JIJ kan, wat je drijft, wat voor jou én ook jouw gezin belangrijk is
 • Je laat de puzzel passen: het afstemmen van je job bij jouw moederschap, maar bovenal in de volledige context van je leven
 • Je krijgt zelfvertrouwen: een must om beslissingen te nemen die bij jou passen en zaken te gaan doen wat voordien onmogelijk voor je was. Je laat je niet langer leiden door de buitenwereld, het is eindelijk aan jou.  Voorbeelden zijn: een bepaald gesprek aangaan met je baas; 4/5den aanvragen; goed voor jezelf zorgen; stoppen met pleasen; je grenzen aangeven; je tijdens een vergadering niet langer in stilte verstoppen maar jezelf in de spotlight plaatsen;  activiteiten die jou energie geven in je job integreren; kiezen om uit je huidige jobcontext te stappen; beslissen een aantal maand thuis te blijven en jezelf rust & ruimte gunnen; jouw creativiteit, talenten eindelijk wél laten stromen; solliciteren; jezelf laten zien; en zoveel meer
 • Jij zit opnieuw aan het stuur !
 • Energie. Goesting. Contentement. Balans. Zelfvertrouwen.

Het individueel coaching traject is iets voor jou als:

 • Je de zwaarte & moeilijkheden van je huidige werk- en thuiscontext overboord wil gooien
 • Je het gesukkel, de vermoeidheid, de tweestrijd en het dagelijks gevecht beu bent 
 • Je op zoek wil gaan naar een job die bij je past en/of hoe je je huidige jobcontext kan aanpassen zodanig het past bij jou als mama én ook zoveel meer dan mama
 • Je bereid bent om hiervoor te doen wat nodig is, dit wil zeggen: investeren in tijd, energie, centen en durven out of the comfort zone te gaan. Ik werk niet met eender wie, wél met jou die er ten volle voor gaat

Wat mama’s ervaren:

De reden waarom ik bij Mamaboost aanklopte was mijn zoektocht naar evenwicht tussen mijn werk & privé. Ik leed onder de stress en hoge druk op het werk. 

Doorheen het traject heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen. Ik ben me nu bewust van mijn drive naar persoonlijk groei, van mijn talenten en van al hetgeen ik zelf realiseer. Ik heb mezelf beter leren kennen, en ik heb geleerd om steviger in mijn schoenen te staan. Ik geniet actief van heel veel kleine dingen die mij energie geven en probeer mijn grenzen af te bakenen. Ik kies nu meer voor mijn gezin. Ik kan nu ook meer genieten van HIER en NU.  

Tijdens de hele coaching had ik de volle aandacht van Katelijne. Ik vond onze sessies steeds heel verrijkend en kreeg er veel energie van. Katelijne voelt heel goed aan wat je tijdens de sessies nodig hebt en gooit zonder problemen ‘de agenda’ om als je een serieuze dip hebt. Katelijne oordeelt nooit. Ze is een heel positieve, inspirerende persoon en doet je inzien dat je veel meer succesjes en eigen realisaties hebt dan je denkt.  

De sleutel is ook: hoe meer je thuis investeert in de opdrachten en hoe meer tijd je er echt voor maakt, hoe mooier de resultaten en hoe meer verdiepend de gesprekken zijn.  

Mamaboost is echt een aanrader. Katelijne is een topvrouw met het hart op de juiste plaats. Ze heeft het talent om je (terug) in jezelf te doen geloven. Met kleine stappen ontdek je je eigen doel. Zij laat je zelf zoeken a.d.h.v. de nodige tools. Ik heb loopbaancoaching gevolgd, maar het mama zijn kwam ook heel erg aan bod, omdat voor mij de werk-privé balans mijn nummer 1 is.  

Ik hoop dat alle mama’s die het nodig hebben de weg vinden naar Katelijne en hun energie en waarden terugvinden. Ikzelf voel vooral veel dankbaarheid dat ik Mamaboost heb leren kennen. Samen met Katelijne heb ik inzichten gekregen waarop ik steeds kan terugvallen bij twijfels en die mij steeds bevestigen wat ik wil samen met mijn gezin.
Mama van twee zoontjes

Praktische info

Op 1 januari 2021 stapte ik bewust uit het Loopbaansysteem waarbij je aan de hand van loopbaancheques loopbaancoaching kan volgen. Ik heb ondertussen expertise opgebouwd specifiek als coach voor mama’s waarbij ik dagdagelijks mama’s begeleid in wat je nodig hebt om er te staan als mama én ook professional: de job én alles wat daar bij komt kijken – het gaat breder dan “de job” op zich alleen. Dit is zo specifiek, dat het besloten kader van de Loopbaancheques hier vaak niet aan voldoet. 

Het loopbaantraject bij Mamaboost is helemaal op jouw maat, waarbij we werken aan wat jij nodig hebt. Het brengt jou op de juiste weg naar waar je heen wil ivm je job én ook wat daarbij komt kijken als mama én jezelf.

Het coach traject bestaat uit:

– gedurende 5 maand mijn persoonlijke, individuele begeleiding
– optimale ondersteuning doorheen jouw groeipad: tussenin coachingsessies ben ik er voor jou via mail en beantwoord ik onder andere jouw vragen, sta ik aan de zijlijn om jou de nodige stappen te laten zetten en geef jou de steun & energie dat je nodig hebt. Waar nodig is er ook mogelijkheid voor een SOS-call (bij hoogdringende zaken). 

Extra:
Je krijgt eveneens toegang tot het leerplatform van het coaching programma “mama groeit!”

Hoe dit er exact uit ziet bespreken wij tijdens een vrijblijvend intake gesprek. Daar ga ik na wat jij nodig hebt en hoe ik jou hierin kan helpen. Ook beantwoord ik al jouw vragen en twijfels, en help ik jou te beslissen of je al dan niet de stap wil zetten.

 Jouw investering

1000€ inclusief btw. Of 4 keer €250 indien je graag in delen betaald.

Wat mama’s ervaren:

Ik had het moeilijk om keuzes te maken in mijn job en om ook effectief achter mijn beslissingen te staan. Ik had twijfels over mezelf en mijn moederschap en of ik kon voldoen aan de verwachtingen van anderen. 

Katelijne heeft me tools aangereikt om keuzes te durven maken in functie van de kennis en het bewustzijn in mijn eigen kunnen en willen. Ik leerde achter mijn keuzes te blijven staan, ondanks externe invloeden. Ik leerde ook verwachtingen van anderen herkennen in mijn dagelijks gedrag, en die dan ook loslaten en kanaliseren, vooral in vriendschapsrelaties.  

Na 10 jaar in hetzelfde stramien heb ik het aangedurfd om te gaan voor een nieuwe job. Daar ben ik trots op, want het was voor mij een hele stap. Ik voel ook dat ik assertiever durf te zijn en ik geloof meer in mezelf, al is dat laatste nog met ups and downs 🙂 Samen met Katelijne werd de basis gelegd voor verdere groei in die assertiviteit.

Ik raad Mamaboost zeker aan. Je krijgt handige tools en oefeningen om mee te nemen, en je kiest zelf hoe "uitgebreid" je wil gaan in het coachingtraject. 

Mama van twee dochtertjes

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

  Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer