fbpx

Individueel Coaching Traject

Een boost voor je loopbaan als mama

“Op je eigen tempo stappen zetten naar werk wat bij jou past als professional én ook als mama & jezelf.”

 • Ben je mama geworden, ben je zwanger en heb je het moeilijk met de terugkeer naar het werk? Vraag je je af hoe je het allemaal gaat doen en wil je graag hulp om na te gaan welke werkcontext bij jou past in je nieuwe situatie?
 • Ben je mama van jonge of oudere kindjes en vergt het werk ontzettend veel energie van je? 
 • Ben je mama van een zorgenkindje? En vraag je je af hoe alles te blijven combineren tussen werk, zorg & ook jezelf?
 • Heb je vraagtekens bij je huidige werkcontext? “Is het dit wel wat ik wil?” “Past deze job nog bij me?”
 • Ervaar je hoge werkdruk, stress en weegt je huidige werksituatie enorm op je schouders?
 • Ben je op zoek naar meer voldoening, plezier en uitdaging op je werk?
 • Worstel je met de combinatie jezelf te willen zijn, professional te willen zijn, mama te zijn en zoveel meer? Is de balans helemaal zoek?
 • Zou je graag even stil staan bij jezelf door je talenten, troeven en competenties in kaart te brengen?
 • Ben je op zoek naar een duidelijk beeld van je sterke en zwakke punten en hoe dit past in je loopbaan?
 • Vind je het gewoonweg ontzettend moeilijk om het moederschap te combineren met je huidige job en ben je zoekende? niet wetende wat er wel en niet mogelijk voor je is? “

Dan ben je hartelijk welkom voor een individueel coaching traject waarbij we samen op pad gaan!

Wat mag je verwachten?

Een individueel traject is op jouw maat gemaakt waarbij we op zoek gaan naar jouw enthousiasme in wie je bent, wat je kan en ook wat je wil. We zetten gerichte stappen in wat jij nodig hebt, waar je heen wil en hoe jouw optimale werkcontext voor jou als mama én ook zoveel meer dan mama eruit ziet. Jij gaat aan de slag, waarbij ik je als coach begeleid en help om de stapjes die je wil zetten ook uit te voeren. 

Ben je benieuwd wat dit met je doet?  Verrassende resultaten zijn als volgt:

 • Je ontdekt wie je bent, waar je goed en minder goed in bent. 
 • Je ontdekt wat je motiveert. Je vindt jouw passie.
 • Je denkt na over waar jij heen wil en hoe dit er concreet uitziet. Jouw doel wordt duidelijk.
 • Je voelt je sterker in wie je echt bent en vindt een context waar dit tot uiting kan komen.
 • Je versterkt je competenties die je nodig hebt om je eigen loopbaan in handen te nemen.
 • Je bepaalt je eigen loopbaan. Je maakt bewuste keuzen die bij jou passen. 
 • Je hebt een duidelijk beeld van wie je wil zijn en wat jij wil, als professional en dit in combinatie met jouw moederschap.
 • Je hebt je eigen leidraad, je bent fier op hoe jij het leven & werk vastneemt en vorm geeft.
 • Je voelt je door dit alles goed in je vel.

Het individueel coaching traject is iets voor jou als:

 • Je de zwaarte & moeilijkheden van je huidige werk- en thuiscontext overboord wil gooien
 • Je het gesukkel beu bent en je eigen leidraad wil uittekenen als mama én professional
 • Je op zoek wil gaan naar een job die bij je past en/of hoe je je huidige jobcontext kan aanpassen zodanig het past bij jou als mama én ook zoveel meer dan mama
 • Je jezelf een schitterend cadeau met impact wil geven
 • Je als mama én ook als professional vol fierheid in het leven wil staan

Praktische info

Op 1 januari 2021 stapte ik bewust uit het Loopbaansysteem waarbij je aan de hand van loopbaancheques loopbaancoaching kan volgen. Ik heb ondertussen expertise opgebouwd specifiek als coach voor mama’s waarbij ik dagdagelijks mama’s begeleid in wat je nodig hebt om er te staan als mama én ook professional: de job én alles wat daar bij komt kijken – het gaat breder dan “de job” op zich alleen. Dit is zo specifiek, dat het besloten kader van de Loopbaancheques hier vaak niet aan voldoet. 

Het loopbaantraject bij Mamaboost is helemaal op jouw maat, waarbij we werken aan wat jij nodig hebt. Het brengt jou op de juiste weg naar waar je heen wil ivm je job én ook alles wat daarbij komt kijken als mama én jezelf.

Het coach traject bestaat uit:

– 9u individuele coaching
– 2u adhoc individuele coaching: 4 x 30min SOS virtuele sessies gedurende het proces
 (op die manier kan je last-minute live zaken met me aftoetsten in jouw proces, bv prep ivm een moeilijk gesprek dat je te wachten staat, een sollicitatie die eraan komt, … of eender wat dat zich aandient in jouw groeiproces en extra aandacht nodig heeft)
– het praktisch Mamaboost-werkboek
– gedurende 8 maand mijn individuele ondersteuning doorheen jouw groeipad: tussenin de sessies ben ik er voor jou en beantwoord ik onder andere jouw vragen, sta ik aan de zijlijn om jou de nodige stappen te laten zetten en geef ik de steun, moed & energie dat je nodig hebt. 

Extra:
-Deelname aan een 1-daagse workshop samen met andere mama’s
-Je krijgt eveneens toegang tot het online coaching programma “mama groeit!”

Hoe dit er exact uit ziet bespreken wij tijdens een vrijblijvend intake gesprek. Daar ga ik na wat jij nodig hebt en hoe ik jou hierin kan helpen. Ook beantwoord ik al jouw vragen en twijfels, en help ik jou te beslissen of je al dan niet de stap wil zetten.

 Jouw investering

1400€ inclusief btw. Je kan dit in drie termijnen betalen.

Ervaring van een mama met twee zoontjes:

De reden waarom ik bij Mamaboost aanklopte was mijn zoektocht naar evenwicht tussen mijn werk & privé. Ik leed onder de stress en hoge druk op het werk. 

Doorheen het traject heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen. Ik ben me nu bewust van mijn drive naar persoonlijk groei, van mijn talenten en van al hetgeen ik zelf realiseer. Ik heb mezelf beter leren kennen, en ik heb geleerd om steviger in mijn schoenen te staan. Ik geniet actief van heel veel kleine dingen die mij energie geven en probeer mijn grenzen af te bakenen. Ik kies nu meer voor mijn gezin. Ik kan nu ook meer genieten van HIER en NU.  

Tijdens de hele coaching had ik de volle aandacht van Katelijne. Ik vond onze sessies steeds heel verrijkend en kreeg er veel energie van. Katelijne voelt heel goed aan wat je tijdens de sessies nodig hebt en gooit zonder problemen ‘de agenda’ om als je een serieuze dip hebt. Katelijne oordeelt nooit. Ze is een heel positieve, inspirerende persoon en doet je inzien dat je veel meer succesjes en eigen realisaties hebt dan je denkt.  

De sleutel is ook: hoe meer je thuis investeert in de opdrachten en hoe meer tijd je er echt voor maakt, hoe mooier de resultaten en hoe meer verdiepend de gesprekken zijn.  

Mamaboost is echt een aanrader. Katelijne is een topvrouw met het hart op de juiste plaats. Ze heeft het talent om je (terug) in jezelf te doen geloven. Met kleine stappen ontdek je je eigen doel. Zij laat je zelf zoeken a.d.h.v. de nodige tools. Ik heb loopbaancoaching gevolgd, maar het mama zijn kwam ook heel erg aan bod, omdat voor mij de werk-privé balans mijn nummer 1 is.  

Ik hoop dat alle mama’s die het nodig hebben de weg vinden naar Katelijne en hun energie en waarden terugvinden. Ikzelf voel vooral veel dankbaarheid dat ik Mamaboost heb leren kennen. Samen met Katelijne heb ik inzichten gekregen waarop ik steeds kan terugvallen bij twijfels en die mij steeds bevestigen wat ik wil samen met mijn gezin.

Schrijf je in voor het mini-coaching traject!

Ontvang je de Mamaboost mails al & wil je deelnemen aan het Mini-Coaching Traject? 
Stuur me dan een mailtje!

* indicates required

Mamaboost mag mij regelmatig tips & leeslectuur sturen.

Je kan je altijd uitschrijven door op de 'unsubscribe' link te klikken in onze e-mails. Voor onze Privacy verklaring kan je terecht op de Mamaboost website

Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer