fbpx

Eindelijk tijd, rust & energie voor mama

Gratis Mini-Coaching Traject

Ben jij mama en voel je je precies super-woman en een Duracell konijntje tegelijkertijd? En…: 

 • Ben je moe? Is je energie soms ver te zoeken?
 • Heb je last van zaken zoals piekeren, schuldgevoelens, controle dat je niet kan loslaten, misschien wel angst of andere zaken die je gewoonweg last bezorgen?
 • Voel je dat je wat verzuurt? Lachen gebeurde vroeger precies wel vaker? 
 • Vraag je je af en toe af:  “is het dit nu wat ik wil?  
 • Stel je je de vraag “wanneer gaat het beteren?”
 • Snak je naar rust en tijd voor jezelf?
 • Heb je geen idee hoe al die ballen in de lucht te houden?
 • En wat met al die verschillende rollen naast het moederschap? Wat met jezelf?

Wel, dit is normaal! En je bent niet alleen. Wij mama’s gaan maar door: we hollen van her naar der, ademen met moeite, staan steeds klaar voor onze kroost, hebben amper tijd voor een douche, laat staan een rustig momentje op het toilet?! We werken graag, onderhouden een sociaal netwerk, gaan graag nog eens sporten als het maar even kan, en ga zomaar door…

Het mooie aan dit alles?
Het daagt ons uit naar onszelf te kijken en onszelf in de schijnwerper te plaatsen. Even écht de tijd te nemen (en ja dat is mogelijk, waar een wil is is een weg!) om te zien wat we nodig hebben om er te staan als mama én ook zoveel meer dan mama.

Het kan echt anders!
Er bestaat geen magic box, was dat maar waar…toch helpt er heel wat om jou als mama te voeden zodanig jij je weer in je nopjes voelt.

En dit is net waar dit mini-coaching traject jou mee helpt: namelijk stilstaan bij jezelf en concreet aan de slag gaan zodat jij op weg gaat naar wat jij nodig hebt. Het mini-traject bestaat uit drie delen: je gaat stapje per stapje op weg zodat jij écht de weg inslaat naar verandering. Deze delen zijn gebaseerd op de drie pijlers van Mamaboost, namelijk:

 1. Ontmasker jouw duivel
 2. Geef jezelf zuurstof
 3. (her)Ontdek jezelf: jouw levenpuzzel

Resultaten die je mag verwachten: 

 • Je leert dat waar je tegenaan loopt er mag zijn, je bent niet alleen.
 • Je staat stil bij wat er in jou leeft en wordt je daardoor bewust van de zaken waar jij het moeilijk mee hebt. Op die manier kan je verder om deze ook aan te pakken en eruit te groeien.
 • Handvaten die je op weg helpen naar een opgeladen batterij, langdurig!
 • Een praktische tool die je inzicht geeft in wat je wil, de puzzel van jouw leven.
 • Een grote stap die jou vooruit helpt naar waar jij heen wil.

Het traject bestaat uit drie delen gebaseerd op de drie pijlers van Mamaboost: elk deel bestaat uit een video-module met bijhorend werkboek (digitaal invulbaar). Aan jou de keuze of je graag mijn begeleiding in de video’s volgt of enkel het werkboek op zich. Beiden zijn mogelijk en zijn zodanig opgebouwd om jou de nodig ondersteuning te geven en werkelijk jouw échte stap naar de verandering waar te maken. 

Meld je nu aan en je kan onmiddellijk van start met het mini-coaching traject op jouw tempo. 

Daar bovenop ontvang je om de twee weken interessante leeslectuur en tips van Mamaboost. Inspiratie in je inbox : ) .
En, heel belangrijk: uiteraard bewaak ik je privacy, je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en je kan je op elk moment weer afmelden.

Een mama die het traject volgde omschrijft haar ervaring als volgt: 

Hoi, ik ben mama. Je vraagt naar mijn hobby’s? Euhm… ik was sportief en ben best creatief…, maar nu ben ik mama van 2 kinderen.

Of ik mijn kinderen of het gezinsleven aankan? Dat wordt toch van me verwacht?  

Alles okay? Ja hoor….

Of nee toch niet.

Ik ben alleen maar mama. Het type: vermoeide, snel geïrriteerde, roepende, huilende, saaie, bijna autistische mama. Laat ons zeggen: alles wat ik vroeger niet was.

Dit besefte ik pas nadat ik mijn zoontje tegen papa hoorde zeggen: ‘mama is veranderd’. ….Mijn hart brak….

Op aanraden van een vriendin begon ik aan het mini-coaching traject van Katelijne. Bij het online contact voelde ik meteen een warm persoon, waartegen ik mijn hele verhaal wou doen. Ze had geen oordeel klaar of een emmer vol goede raad.

Ze is één en al luisterend oor en geen enkel mailtje is te veel. Wanneer het van mijn kant even stil bleef, stuurde ze me een casual mailtje met ‘Hoe gaat het?’

Met de mini-coaching kon ik op eigen tempo mijn persoontje eens in kaart brengen. Wat zorgt ervoor dat ik zo snel boos ben? Wat zorgt ervoor dat mijn energie op zo een laag punt zit? En vooral: hoe wil en kan ik dit aanpakken? 

Aan de hand van kleine stapjes, ervaar ik nu kleine gelukjes. Ik ben er nog niet, maar ik heb er vertrouwen in. 

‘Een goede mama is een gelukkige mama.’

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

  Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer