fbpx

Post

#17 Jouw leven & werk beter op elkaar afstemmen?

Mamaboost Podcast aflevering 17 Jouw leven & werk beter op elkaar afstemmen

Vandaag ga ik het hebben over mama zijn en daarnaast ook nog eens een job doen, en over je leven & werk op elkaar afstemmen.

Deze aflevering betekent veel voor mij. Ooit ben ik als coach begonnen met loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching. Tot op de dag van vandaag zie ik hoe hard dit thema speelt bij de mama’s die in mijn praktijk komen.

Je job is iets heel substantieels in je leven. Idealiter is het iets wat je graag doet, wat bij je past, wat je kleurt. In de realiteit is dat jammer genoeg niet altijd zo.

Ik wil hier in deze podcast een kader scheppen dat het normaal dat je als mama je job / loopbaan als struggle kan ervaren. Het is dan belangrijk om hier iets mee te doen, want het heeft natuurlijk impact op je geluk, je energie en op je kindjes. Maar doe het niet alleen, laat je hierin begeleiden door een professional om duidelijkheid te scheppen in wat je wilt en wat je nodig hebt. Dit zeg ik uit ervaring, want jaren geleden riep ook ik een loopbaancoach te hulp. Nu doe ik al enkele jaren wat mij energie geeft: mama’s als jou begeleiden 😊

In de show notes hieronder vind je een oefening die ik standaard doe bij mama’s die nadenken over hun job. Dit is een tool om in kaart te brengen wat er goed zit en wat er niet goed zit in je huidige job.

Beluister de Podcast aflevering hier:

Show Notes

Je job in kaart brengen met de 4 A’s: Download hieronder de coaching oefening die ik vaak gebruik bij de mama’s in mijn praktijk.

Door het document te downloaden, ga je ermee akkoord dat ik je wekelijks mag inspireren in je mailbox. Maak je geen zorgen, ik ga je niet spammen, en je kan je op elk moment afmelden 😉

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer