fbpx

Post

#22 Waarom Mamaboost een jaartje in slaapmodus gaat & wat ik jou hierover kan leren

.png

Vandaag een speciale (en voorlopig laatste) aflevering van de Mamaboost Podcast.

Ik had beloofd om uitleg te geven rond mijn beslissing die gevallen is omtrent Mamaboost. Dit academiejaar heb ik besloten om terug student te worden! Ik ga een studie doen om binnenkort les te kunnen geven in het onderwijs, met als doel Mamaboost te gaan combineren met mijn carrière in het onderwijs. 😍

In deze aflevering leg ik even uit hoe ik tot dit besluit ben gekomen, en wat mijn beweegredenen zijn. Met als doel in dit verhaal alweer een zaadje tot groei te geven, om jou te mogen inspireren om te doen waar jouw barometer je naartoe brengt. Ik maak er meteen ook een leermoment van, en geef je stapjes mee om zelf ook krachtige keuzes voor jezelf te kunnen / durven nemen.

“Het leven is geen zaak dat geleid moet worden, maar een mysterie dat geleefd wil worden.”

Beluister de Podcast aflevering hier:

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Tot snel weer!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer