fbpx

Post

#23 Een update & de levenslessen van de afgelopen maanden

Mamaboost Podcast aflevering 23

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een aflevering opnam voor de Mamaboost Podcast. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat ik er even tussenuit ben dit academiejaar en Mamaboost tijdelijk in slaapmodus is.

Af en toe krijg ik een berichtje van een mama die me volgt op Instagram, de podcast beluistert of op mijn website terechtkomt. Het borrelde bij mij om een nieuwe aflevering op te nemen. Dit keer over mijn huidige levenssituatie en de lessen die ik de laatste maanden heb geleerd.

Beluister de Podcast aflevering hier:

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer