fbpx
Mama groeit programma Facebook banner

Coaching programma: Mama Groeit!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 250
Programma
Materialen

Heb je dit coaching programma al aangekocht?

Ik ben een enthousiaste dame, gericht op het positieve. En dat is ook wat ik jullie wil mee geven. Het moederschap is helemaal geen evidentie, integendeel! Het is vaak loodzwaar, een ware uitdaging. Ik heb zelf vier zoontjes! Dit is prachtig én tezelfdertijd is het ook echt wel moeilijk. 

Maar….elke uitdaging brengt iets moois teweeg, namelijk persoonlijke groei. Alles wat moeilijk gaat, daagt je uit om ernaar te kijken en er effectief iets mee te doen. Het moederschap en alles wat erbij komt kijken toont je echt wat je nodig hebt én ook wie je wil zijn. 

En dit is waarover dit coaching programma gaat. Namelijk voor jezelf ontdekken wat je nodig hebt om er te staan als mama én ook zoveel meer dan dat! Gerichte stappen op weg naar jezelf, zodat je zelfzeker én met lichte tred in het leven staat waar ook je kind(eren) de vruchten van plukken. 

Voor wie is dit programma? 

 • Ben je zwanger? Heb je net een kindje op de wereld gezet? Of ben je mama van jong kindjes, en voel je je niet helemaal in je nopjes? 
 • Worstel je met gevoelens zoals prikkelbaarheid, neerslachtigheid, vermoeidheid, piekeren, twijfels, … ?
 • Voelt het alsof je in een negatieve spiraal zit? Geraak je er niet uit? Herken je jezelf misschien niet meer? 
 • Vergeet je voor jezelf te zorgen? Weet je niet hoe dit effectief te doen op een manier dat bij jou past? Of lukt het je gewoonweg niet om ruimte te nemen voor jezelf? 
 • Weet je niet goed hoe alles te combineren – wat met al jouw verschillende rollen? Stel je jezelf de vraag hoe je toekomst eruit ziet en wie je echt wil zijn, als mama én zoveel meer dan mama? 
 • Ben je het geploeter gewoonweg beu, is het tijd voor verandering?! 

Dan is dit programma alvast voor jou! 

Wat mag je verwachten?

Een inspirerende omgeving waar jij actief aan de slag gaat over een periode van 12 maanden. De ruggengraat van het programma omvat 6 video modules met aansluitende werkboeken vol concrete handvaten, tools & oefeningen. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar jij kiest of je er al dan niet deel van wil uitmaken. Dit platform geeft je de kans aan mij vragen te stellen en inspiratie en steun bij anderen te vinden.

Op die manier word je gedragen en voel je de steun en herkenbaarheid van de andere mama’s die het programma volgen. Samen én toch op je eigen tempo. Eveneens in een veilige omgeving waar jij kiest wat je al dan niet deelt in grotere groep of waar je gewoonweg graag in stilte blijft. 

Heel concreet bestaat het programma uit drie delen:
– 6 videomodules waarin ik jou begeleid, inclusief een werkboek voor elke module
– bonusmodule
– een besloten facebookgroep waar je steeds terecht kan voor hulp, ondersteuning, feedback & inspiratie
– om de x-aantal tijd (afhankelijk van het aantal mama’s in het programma) organiseer ik een live “Q&A/inspiratie”-sessie via Zoom waar je me vragen kan stellen. We gaan concreet aan de slag, stappen zetten, daar gaat het om :). 

Wat is de inhoud van het coaching programma?

Jouw investering?

250€ inclusief btw

Stuur me een mailtje indien je graag in delen betaalt.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Je leert wat jij echt wil en hoe je stapsgewijs daar naartoe geraakt.
 • Je leert wat jouw behoeften zijn in het leven en hoe je deze kan invullen i.p.v. dit van anderen te verwachten.
 • Je bekijkt het leven door een positieve bril.
 • Je zorgt uitstekend voor jezelf op een manier die bij jou past. Wegcijferen behoort tot het verleden.
 • Je bent je bewust wat belangrijk voor je is, zodanig je beslissingen neemt die bij jou passen. Beslissingen die er toe leiden dat je je grenzen afbakent en dat je zaken loslaat. Beslissingen die je energie geven, die je doen glimlachen.
 • Je past hele praktische zaken toe zoals jouw sociale verplichtingen haalbaarder maken, op tijd in bed kruipen, beter slapen, iets aanpassen aan je werk, een huishoudhulp in huis halen, weer een boek lezen,… en zo zijn er nog 1001 zaken die zich zullen ontvouwen uit jouw persoonlijk groeiproces.
 • Je bent mama zoals jij dit wil zijn, je bent wie je bent en je staat zelfzeker in je schoenen.
 • Je hebt zicht op jouw levenspuzzel en hoe deze ineen past.
 • Je leert uit de comfortzone gaan want enkel zo zet je stappen naar verandering.
 • Je weet hoe jouw ‘nieuwe’ ik verder in de wereld te zetten.

Welke duivels houden je tegen om te kiezen voor jezelf?

Vaak zijn er duivels op onze weg die ons tegenhouden een beslissing te nemen die ons helpt. De kans bestaat dat volgende gedachten momenteel door je heen gaan: 

“Nee, nee Katelijne… klinkt allemaal zalig maar ik doe niet mee want”:

 • Ik wil het eerst nog zelf proberen, ik ploeter graag en sukkel nog wel wat verder!
 • Ik heb noch tijd, noch energie om dit te gaan doen, moet dit er ook nog bij?!
 • Ik loop liever eerst tegen de lamp: fysieke klachten, lekker verzuren, somberheid laten toenemen, pijnstillers tegen hoofdpijn, mezelf meer & meer verliezen, …

Bekijk daarom voor jezelf welke weg jij heel bewust wil kiezen. Wanneer je kiest verder te doen zoals je bezig bent, dan weet je wat je krijgt – vaak zaken zoals hierboven vermeld. Kies je echter voor verandering dan is daarvoor nodig dat je een stap neemt, in jezelf investeert: zowel in tijd, energie & centen. Dit laatste brengt je wél de verandering waar jij vandaag misschien naar op zoekt bent. Twijfel je, contacteer me dan op katelijne@mamaboost.be. Ik help je te beslissen wat jij nodig hebt, dit is belangrijk voor jezelf én eveneens ook voor mij. 

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik me aanmelden?
Ga naar de Mamaboost shop, daar volg je de stapjes, waarna je onmiddellijk toegang krijgt tot het leerplatform via ‘Mijn Account’. Op het leerplatform vind je de zes modules, alsook alle werkboeken die je kan downloaden. Kort na je ‘aankoop’ van het programma krijg je een mailtje van me toegestuurd die jou ook de toegang tot de besloten Facebook groep verleent.

Hoe lang heb ik toegang?
12 maanden lang heb je toegang tot de video modules en de bijhorende werkboeken. Alsook de Facebook groep. Tijdens die periode kan je dus onbeperkt deelnemen en me vragen stellen via de Facebook groep.

Moet ik deelnemen aan de sessies?
Niets “moet”. Jij doet wat nodig is om je stappen te zetten, de modules nemen je mee op stap. Tijdens module 1 worden jouw succesfactoren besproken, wat jou zal helpen het maximale uit het programma te halen. Daar kan jij bepalen wat daarvoor nodig is. in De facebookgroep kan je contact leggen met mij. Af & toe kom ik kijken of er vragen zijn, of je iets hebt gedeeld waar ik jou feedback, steun, … op geef. Kies je echter het programma alleen te doorlopen, dan kan dit zeker ook. Jij kiest en doet wat bij jou past!

Ik twijfel…
Dit is normaal, stuur me een mailtje. We kijken wat jij nodig hebt en ik help je te beslissen.

Wanneer kan ik het programma volgen na aankoop?
Na de aankoop krijg je onmiddellijk toegang en ga jij eender wanneer je wil aan de slag. Dit is onder andere ook de kracht van het programma: je kiest je eigen tempo én ik begeleid je daar ook in. Je groeiproces heeft tijd nodig: vandaar loopt het over 12 maanden, maar jij kan beslissen dit sneller te doen afhankelijk van wat jij voelt dat nodig is wanneer je de modules doorloopt.

Wat als ik hulp nodig heb?
De Facebook groep is er om jou te helpen. Daar ben ik, alsook mede-mama’s die het programma volgen. Je bent dus niet alleen! 

Lees hier het voorwoord:

Mama Groeit Coaching werkboek Voorwoord

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

  Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer