fbpx

Post

#20 Laat ruimte toe om je heen & ontdek de magie

Laat ruimte toe om je heen en ontdek de magie

De laatste periode heb ik een shift gevoeld in en met mezelf. Dat komt wel vaker voor in mijn leven. Ik maak wel vaker shifts mee door de dingen die ik onderneem, door dieper in mezelf te duiken, en dat heeft alles te maken met mijn groeiproces.

In deze podcastaflevering vertel ik je over mijn ervaring op retraite deze zomer, de ruimte die het mij heeft gebracht, en mijn paniekreactie erop.

Jep! Mijn reactie was om ruimte te willen opvullen met actie, om te ontsnappen in de doe-modus. Het was weer een goede leerschool voor mij, en ik wil heel graag met je delen welke inzichten ik daaruit heb gehaald.

Ik wil het hebben over de schatten die ontstaan door ruimte toe te laten om je heen en niet langer in doe-modus te gaan, niet langer op de escape-knop te drukken. Je zal versteld staan welke magie daaruit vrijkomt!

Luister in deze aflevering welke tips en tactieken ik jou wil meegeven om ruimte toe te laten om je heen, en er zelfs in te duiken. Het is de moeite!

Beluister de Podcast aflevering hier:

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer