fbpx

Post

#19 Persoonlijk: mijn struggles als mama

Mamaboost Podcast aflevering 19

Ik zit er vandaag een beetje zenuwachtig bij, en dat heeft alles te maken met deze aflevering over mijn struggles als mama van vier. Ik wil me weer kwetsbaar opstellen naar jou toe, en dat doe ik om jou te helpen. Ik wil je inspireren door de lessen te delen die ik zelf heb geleerd rond mezelf als mama en als persoon.

Ik neem je mee naar het vorig weekend, naar alles wat op mij afkwam, en hoe ik daarmee omging. De lessen die ik daaruit meeneem, en tips en tactieken voor jou om het niet zo ver te laten komen.

Met deze aflevering vlak voor de zomervakantie sluit ik dit seizoen af. In augustus 2020 begon ik met dit podcast avontuur, zonder te weten waar het mij zou brengen. Ik heb om de twee weken een podcastaflevering de wereld in gestuurd, behalve tijdens de vakanties natuurlijk.

Het was voor mij een erg leuke ervaring! Maar ik wil ook eens weten wat jij ervan vond. Op die manier kan ik voor mezelf beslissen of ik na de zomervakantie een tweede seizoen lanceer of niet.

Ik wil je dus graag vragen om mij te laten weten wat de Mamaboost Podcast met jou doet. Heb je iets gehad aan de voorbije 19 afleveringen? Heeft het je geïnspireerd om dingen te veranderen, of om ergens bij stil te staan? Wil je dat er een tweede seizoen komt? Mail me op katelijne@mamaboost.be of stuur me een berichtje via Instagram.

Ik wil hier namelijk alleen maar mee verder als je er écht iets aan hebt, als het iets met je doet. Laat het met dus zeker weten!

Beluister de laatste aflevering van het seizoen hier:

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer