fbpx

Post

#13 Obstakels overwinnen in de reis naar verandering in je moederschap!

Obstakels overwinnen in de reis naar verandering in je moederschap! Podcast 13

Vandaag heb ik zin om jou wakker te schudden!

Wanneer ik lezingen en webinars geef, krijg ik van mama’s de reactie dat de herkenbaarheid écht super is! En dat is natuurlijk fantastisch! Ik weet dat het deugd doet om een jezelf te herkennen in iemand anders zijn situatie. Het is fijn om te weten: “Ik ben er niet alleen in.”

Maar die herkenbaarheid alleen is niet genoeg, sterker nog … het kan een valkuil zijn voor jezelf. Het kan ervoor zorgen dat je dan niet in actie gaat schieten om je situatie en gevoelens te veranderen. Die herkenbaarheid alleen zal je niet verder helpen op lange termijn! Dit ben ik zelf pas gaan beseffen, het afgelopen jaar.

Het is normaal wat je voelt, het is oké, maar daar stopt het niet. Wentel jezelf niet in die mantel van herkenbaarheid. Nee! Vraag je af wat je kan doen om je situatie te verbeteren, wat je kan veranderen, welke stappen je daarvoor kan nemen. En dan begint natuurlijk de grootste uitdaging: je obstakels overwinnen om te komen waar je wilt zijn als mama (en meer).

In deze podcast aflevering geef ik je voorbeelden van obstakels die je kan tegenkomen wanneer je je situatie wilt verbeteren, en hoe je daarmee kan omgaan (zie ook de show notes hieronder).

Beluister de Podcast aflevering hier:

Show Notes

Links:

Obstakels overwinnen.

Voel jij diep vanbinnen dat je het anders wilt? Zegt jouw barometer: ‘ja, ik wil verandering’? Dan is de kans groot dat er nog wel wat obstakels op de weg staan om jou écht dat pad van verandering te laten inslaan.

Download hier een lijst van de top 4 obstakels die jij kan overwinnen! Kijk ze in de ogen, onderzoek ze voor jezelf. Je vindt bij elk obstakel een paar vragen waar je voor jezelf naar kan kijken.

Door de show notes te downloaden, ga je akkoord dat ik je regelmatig heel wat nuttige, motiverende én activerende tips & leeslectuur stuur via e-mail. Uiteraard bewaak ik je privacy, je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en je kan je op elk moment weer afmelden.

Wil je je obstakels overwinnen en lukt het niet alleen? Laat het me weten, ik plan graag een verkennend gesprek met je in waar we samen kijken waar je tegenaan loopt, wat ik voor je kan betekenen en waarbij ik jou help beslissen wat jij wil – dit houdt uiteraard in dat we jouw duivels overwinnen 😊 Stuur me een mailtje op katelijne@mamaboost.be

Of… heb je ze overwonnen? Wil je op pad? Laat het me uiteraard ook weten en we kijken op welke manier ik jou het beste help.

Benieuwd naar meer afleveringen van de Mamaboost Podcast?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊


Pin dit bericht om later te bekijken!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Lieve mama,

Momenteel staat Mamaboost op non-actief. In schooljaar 2021 – 2022 verleg ik namelijk mijn focus en vind je me terug als student. Daardoor zijn er momenteel geen intakegesprekken mogelijk, en kan je evenmin inschrijven op het coaching programma ‘Mama Groeit!’.

Blijf je graag in de verre toekomst op de hoogte?  Meld je gerust aan op de nieuwsbrief, of voor het gratis mini-coaching traject hieronder, zodanig ik je later weer mag inspireren.

Ontvang de drie-daagse coaching video's in je mailbox, om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer