fbpx

Post

#12 Hoe gronden & aarden helpt om je beter te voelen als mama

Mamaboost Podcast aflevering 12 Gronden en aarden

Gronden, aarden, of wat ik ook wel zakken noem. Het is een thema dat niet zo evident is om naar buiten te brengen. Het schrikt sommigen wat af, het klinkt wat zweverig. Gronden betekent letterlijk verbinding maken met de aarde. Voor mij betekent het ook uit je hoofd gaan, en alles een beetje laten zijn.

Ik ben zelf geen zweverig persoon, maar dat gronden is voor mij een must-have. Ik zie het als eten en slapen, iets waar je niet zonder kan. Wanneer ik het niet doe, voel ik me minder goed in mijn vel, en ervaar ik meer stress.

Een mama die bij mij op coaching kwam zei:

“Voor mij betekent gronden dat ik kijk hoe het écht met mij gaat”.

Dat vind ik mooi! Want dat is dus waar gronden, aarden, zakken om draait!

In deze podcast aflevering vertel ik je wat gronden, aarden, zakken precies is, wat het doet met jou en waarom het zo belangrijk is. Ik wil jou heel graag triggeren, een zaadje planten, je nieuwsgierig maken om iets te doen met dit thema.

Beluister de podcast aflevering hier:

Show Notes

  • Podcast afleveringen waar ik naar verwijs:
  • Checklist: Gronden, aarden, zakken: Vul hieronder je e-mailadres in om de pdf te ontvangen met de tips en uitleg om te leren gronden

Door het document te downloaden, ga je ermee akkoord dat ik je wekelijks mag inspireren in je mailbox. Maak je geen zorgen, ik ga je niet spammen, en je kan je op elk moment afmelden 😉

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen voor mij, stel ze dan hieronder in de reacties. Zit je ergens mee, en wil je samen met mij bespreken hoe ik je als mamacoach kan helpen? Stuur me dan een mail: katelijne@mamaboost.be

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Pin dit bericht om later te bekijken!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer