fbpx

Post

#2 Jezelf wegcijferen is geen optie!

Jezelf wegcijferen als mama podcast

Ik heb heel lang geworsteld met hoofdpijn. Dit had te maken met het feit dat ik mezelf constant wegcijferde. Voor de kinderen ging ik altijd redelijk snel naar de dokter, tandarts, podoloog, … wanneer het nodig was. Als het over mijn eigen gezondheid ging, zette ik mezelf vaak op de achtergrond, met alle gevolgen van dien.

Tijdens een korte poll op mijn Instagram Story, bleek dat ook veel andere mama’s zichzelf wegcijferen. In deze podcast aflevering laat ik jou actief nadenken en neem ik je mee in mijn verhaal.

Ontdek welk impact het wegcijferen heeft op jou, en ook wel je omgeving. Wat doet het met je en vooral ook op welke manier jij er iets aan kan veranderen!

Hoe is dit bij jou? Heb jij het gevoel dat jij jezelf wegcijfert in het moederschap, of misschien ook wel daar buiten? Laat het ons weten in een reactie onderaan deze blog, of via Instagram.

Benieuwd naar meer afleveringen?

Abonneer je hierboven dan op de Mamaboost podcast! Volg me op Instagram voor een kijkje ‘behind the scenes’, en voor meer mama topics!

Heb je suggesties voor podcast onderwerpen? Mail me, stuur me een berichtje via Instagram, of laat het me hieronder weten! 👇🏻

En weet je wat ik héél leuk zou vinden? Als je een review zou willen schrijven via Apple Podcast, of mijn podcast zou delen met andere mama’s 😊

Beluister de aflevering hier:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katelijne Duron

Schrijf je GRATIS in voor meer tijd, rust & energie!

Ontvang mijn gratis mini-coaching e-boek om stap per stap te gaan naar meer tijd, rust & energie!

    Mamaboost gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer